Over

Jachthaven Westerdijk is een familiebedrijf, door de gemoedelijke sfeer en onze persoonlijke benadering weten al veel watersporters ons te vinden en te waarderen.

Wij zijn altijd bezig met de verbetering van onze kwaliteit van dienstverlening. De jachthaven wordt continu goed onderhouden. De haven is ingericht op uw wensen als watersporter.

U kunt bij ons terecht voor een vaste ligplaats, maar ook passanten zijn bij Jachthaven Westerdijk van harte welkom voor een overnachting. Verder bieden wij mogelijkheden voor winterstalling en (doe-het-zelf) onderhoud.

HISWA-lid

Jachthaven Westerdijk is lid van de HISWA-vereniging. Wij hanteren daarom de nieuwe Hiswa voorwaarden voor lig- en/of bergplaatsen. Aan de huurders van een ligplaats wordt een HISWA havenreglement en een ligplaatscontract uitgereikt zodat beide partijen precies weten waar ze aan toe zijn. Deze voorwaarden zijn tevens te downloaden via de volgende links:

Tot ziens?

U begrijpt dat Jachthaven Westerdijk een allround watersportbedrijf is waar u op een vertrouwde en betaalbare wijze terecht kunt voor veel diensten. En zullen we maar zeggen: “Tot ziens bij Jachthaven Westerdijk”.

Bouwe en Lamina Westerdijk