Jachthaven Westerdijk

Jachthaven Westerdijk is een middelgrote jachthaven met bijna 300 ligplaatsen. Hier vindt u voor uw boot een passende ligplaats in een rustige en beschutte jachthaven. De jachthaven ligt op een unieke locatie; aan de rand van het kleine watersportdorp Earnewâld en dichtbij het prachtige natuur- en watersportgebied het Nationale Park: de Alde Feanen.

Het natuurgebied bestaat uit meren en plassen, vaarten, riet en graslanden en is toegankelijk voor recreatie en watersport. Het watergebied is het beste varend te verkennen. Van Jachthaven Westerdijk, vanuit het midden van Friesland kunt u zonder veel oponthoud van bruggen of sluizen naar het merengebied varen.

P1080090 (Large)

Ligplaatsen

Jachthaven Westerdijk heeft voor uw boot een passende ligplaats in een rustige en beschutte jachthaven. De voorzieningen elektriciteit, water en wifi zijn aanwezig op de steiger. De huur van een ligplaats is voor de periode 1 april tot 31 maart van een kalenderjaar. Neem contact met ons op over de verschillende mogelijkheden of de tarieven.

» Bekijk de mogelijkheden

Winterstalling

Vanaf begin oktober kunnen boten bij ons in winterstalling. Stallen kan binnen in de loods of buiten op het verharde terrein. Uw schip wordt vakkundig uit het water gehaald en schoon gespoten waarna het op een degelijke bok op het terrein of in de loods wordt geplaatst. De loods voor binnenstalling is inmiddels volgeboekt.

» Bekijk de mogelijkheden

Onderhoud

U kunt er natuurlijk op rekenen dat er uitsluitend vakbekwame handen aan uw kostbare vaartuig komen. Wij hebben ook afspraken met deskundige en ervaren onderaannemers. U kunt dus rekenen op kwaliteit en een vertrouwde behandeling.

» Lees meer over onderhoud

Verkoop

Bekijk ons actuele aanbod van tweedehands schepen. U bent van harte welkom voor informatie of een bezichtiging.

» Bekijk ons aanbod

Jachthaven Westerdijk

Over Jachthaven Westerdijk

Jachthaven Westerdijk is een familiebedrijf. Door de gemoedelijke sfeer en onze persoonlijke benadering weten al veel watersporters ons te vinden en te waarderen.

Wij zijn altijd bezig met de verbetering van onze kwaliteit van dienstverlening. De jachthaven is geheel gerenoveerd en wordt continu goed onderhouden. De haven is daardoor ingericht op uw wensen als watersporter. Op de steiger is elektriciteit, water en Wifi internet aanwezig en is inclusief de jaarhuur van een ligplaats.

» Lees meer over ons